Velkommen

Tilbud mens Corona viruset herjer:

 
Gruppe-samtaler på nett

Har du behov for for å prate med noen, så kan dette være noe for deg. Her møtes vi, få eller mange, for å lufte våre tanker og følelser. Her kan vi finne et felles rom hvor vi kan dele om livets mange underfunderligheter. Mange av oss opplever denne isolasjonen som vanskelig og det kan være godt å ha noen å snakke med. 

Hver tirsdag kl.11 på Zoom. Vi holder på i 40. min.

Pris: Etter evne og ønske. Kontonr. 0539 7737 480

Logg deg inn på https://zoom.us/j/5355192657 og klikk på Join meetin

En til en samtaler på nett / tlf.

Har du behov for å snakke med en av oss privat, er du hjertelig velkommen til det. 

Vi bruker Zoom,  Messenger, FaceTime eller tlf

Pris: kr. 300,- for 30 min. Kontonr. 0539 7737 480

Nina: Tirsdag kl. 9 – 15. Ring 95836011 eller mail: info@omsorgpalivsveien.no for bestilling

Laila: Torsdag kveldstid. Ring 90082285 for bestilling

Felles fjernhealing

En felles healing foregår i en kollektiv energi, og er spesielt virkningsfull. Noen føler varme, kulde, trykk i hodet, sinnsro, avslappet, stress som slipper, mer energi og bedre søvn bare for å nevne noe. Vi som gir healing er: Nina Torp i Oslo, Laila Strand Bugge i Stokke og Randi Torjussen i Kristiansand.

Finn en plass hvor du føler det er godt å være/sitte/ligge. Slapp av så godt du klarer og la tanker, følelser, opplevelser komme og gå. Vi holder på i ca. 30 min.

Hver tirsdag og fredag kl.20

Pris: Gratis

Registrering via Facebook: https://www.facebook.com/omsorgpalivsveien/

 

Et tilbud til barn i Vestfold

Det er ikke bare oss voksne som sliter i disse dager. Dette går også inn på barn. Barn som plukker opp foreldrenes og venners frykt. Dyrevenn Vestfold har mange katter som barn kan komme å hilse på.  Det er mye healing i dyr, og for de som ikke har dyr hjemme, kan dette være et alternativ. Her er det som står på Facebook siden deres: «Inntil videre er Miabua kun åpen for besøk etter avtale. Telefon 453 82 272 og chat er alltid åpen!» https://www.facebook.com/Dyrevenn.Vestfold/