Spa og kurs i Piestany, Slovakia

16.-23. oktober 2019

Bli med på et spennende kurs som holdes i den velkjente kurbadbyen Piestany i Slovakia, hvor du kan skjemme deg bort med god behandling for kroppen og samtidig tilfredsstille din sjel med åndelig utvikling og ditt ego med mental trening.

Dette kurset passer for alle.

Tema: JEG ER (I AM) – De to mektigste ord i verden. Har du vært med på dette tema før, så ikke fortvil. Du vil lære mye nytt 🙂

Kunsten er å kunne leve her og nå. Dvs.leve i nuet. For alt vi har er idag. I går er over. I morgen har ikke startet enda. Det er akkurat nå vi skaper vår framtid.

På dette kurset vil du få et innblikk i hvem du er og flere verktøy du kan ta med deg på veien videre. Vi skal bl.a. innom numerologi, meditasjon, mindfulness, positiv psykologi, hvordan kvitte oss med «bagasje» vi ikke ønsker, intuitiv maling osv.

Målet er at du skal finne ditt potensiale og bli den du er ment å være. I harmoni og kjærlighet.

Kursholdere er:  Nina Torp og Yvette Westrum

Litt om oss:

Nina Torp er en positiv og sprudlende dame som byr på seg selv og som elsker jobben sin. «Mitt motto er: «Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert» Min misjon er å hjelpe deg i å bli den beste utgaven av deg selv. Finne din indre juvel og få den til å skinne. I mange år levde jeg for det som skulle skje fram i tid. «Jeg skal bare» var et daglig uttrykk. Det var et evig indre stress som førte til selvdestruktivitet og til slutt stupte jeg bokstavelig talt rett i veggen. Veien tilbake til livet var både lang og kronglete. Hvem var jeg egentlig? Det å bli kjent med meg selv med alle mine gode og mindre gode sider ble etterhvert en spennende reise. Det er 3 essensielle ting som må til for å lykkes. 1. Ærlighet 2. villighet 3. Et åpent sinn. Det er hva jeg kaller nøkkelen til frihet. Jeg er intuitiv coach, spirituell/trance healer, kursholder, foredragsholder og kunstner. Jeg er også sykepleier med operasjon, administrasjon og ledelse som spesialfelt. og sitter som leder i Fagetisk råd i Det Norske Healerforbundet.

Yvette Westrum er en karismatisk, varm og sprudlende dame, som inspirerer mennesker i 6 forskjellige land og i 4 språk. ¨Min misjon er å inspirere, gi råd, veilede personen på veien til selvrealisering og hjelpe en å skape store positive forandringer i livet, ved hjelp av bl.a. numerologi, positiv psykologi og intuitiv veiledning. Den absolutt største suksessen i mitt liv er det, at jeg klarte å takle et liv med alvorlig nevrologisk sykdom og rullestol… Dette klarte jeg kun ved hjelp av Mindfullness, meditasjon, tankenes kraft og følelsenes alkymi. Nå vet jeg, at dette mirakelet er egentlig et resultat av min bevistgjøring og mitt arbeid på det åndelige, følelsesmessige og mentale nivå. Jeg har et dypt ønske om å hjelpe mennesker med å finne sin vei, sin misjon og finne nøkkelen til sitt indre skattekammer.¨  Utdannelse: Bc. i forretningsledelse, MBA i offentlig forvaltning, CEPP (coach i positiv psykologi), Reiki Master

Kurset holdes 4 dager, 3 timer hver dag, tilsammen 12 timer.  Etter kurset er det mulighet å bestille ytterlige personlige konsultasjoner.

Kurset koster kr. 2400,-  Flyreise (Oslo – Wien) kommer koster ca. kr. 1300,- tur/retur (om du bestiller tidlig) Pris for en ukers opphold i Hotel Park er ca.550,- euro Kursdeltakere betaler direkte til hotellet og prisen inkluderer overnatting i dobbeltrom, halv pensjon og ikke minst Kurbadpakken. For enkelt rom betaler man et tillegg på 20 euro/natt. Reise til og fra flyplassen er 20 euro hver vei.

Kurbadpakken inneholder: kortere legekonsultasjon, jacuzzi, basseng, aqua-aerobic og magedans i bassenget, pluss 10 behandlinger på hotellet anbefalt av legen. Det velges fra klassisk massasje, reflexmassasje, myke tekknikker, ryggskolen, svovelbad, hydromassasje, parafango (gjørme og parafin omslag), oxygenoterapi, magnetoterapi, kryoterapii, ultralydterapi, individuell fysioterapi og elektroterapi. Kun 2 massasjer er inkludert i pakken. Ønsker du flere, bestilles og betales dette separat. Les mer om Hotel Park eller se bilder og videoer på www.hotelpark.sk.

Familiemedlemer eller venner som ønsker å være med på turen, men ønsker ikke å melde seg på kurset, er hjertelig velkomne.

Send meg en mail, ring: 958 36 011 eller begge deler om du har lyst til å være med. Kursavgiften settes inn på kontonr. 0539 773 7480 og merkes med SPA

Nina Torp og Yvette Westrum