Lysfesten

Lysfesten er en dag hvor vi hvert år, en lørdag på sen høsten, samles for å skape nettverk med «Den gode samtalen.»

Vi i Omsorg på livsveien har over flere år, sett, hørt, lest, opplevd og følt mangel på omsorg. I kjølevannet av mangel på omsorg opplever mange ensomhet. Det er et nesten daglig tilbakevendende tema. Vi ønsker å være med å «ta» omsorgen tilbake. Da er vi sikre på at ensomheten som rammer unge og gamle idag kan reduseres betraktelig.

«Ingen dør av å vise omsorg
men mange dør i mangel på omsorg»
(Torill Erdal)

Omsorg blir ofte brukt i profesjonelle yrker. Vi i Omsorg på livsveien er terapeuter, og bruker i vårt yrke, omsorg profesjonelt. Men omsorg er mye mer enn det. Det handler om medmenneskelighet. Ta vare på hverandre. Respekt, empati og kjærlighet er viktige elementer for oss. Det er også egenomsorg. Når vi tar vare på oss selv, har vi mer å gi til andre. Vi vil ha et lite gi-bort hjørne. Kanskje finner du noe i hjørnet som du trenger/ønsker å ta med deg hjem. Gjenbruk er en god ting. Vi spiser god mat, for det er mye god helse i mat om vi velger det som er godt for oss.

Vi i Omsorg på livsveien er overbevist om at mange plager/sykdommer bunner i at vi over mange år har spist mat som er sprøytet full av gift. Derfor serverer vi alltid økologisk mat.

Det er høst i luften og snart vinter. Marken dekkes snart med en beskyttelse av snø og markens grøde går til hvile. La oss sammen skinne i høstens farger og skape samhold, lys og varme i mørketiden. Vi har også et lite gi bort hjørne med klær/sko. Liker du det og det passer, er det ditt. Gjenbruk er en god ting

  • Dato: 
  • Tid: Kl.11-17
  • Sted: 
  • Pris: kr. 
  • Påmelding: info@omsorgpalivsveien.no
  • Kontonr.  0539 773 7480 merk med Lysfesten, navn og tlf.
  • Vipps: 958 36 011 (Nina C. Torp) merk med Lysfesten, navn og tlf.

Meny: Kafe, te, vann, frukt og litt å bite i. Til lunch serverer vi: 

Lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne på:  mail: info@omsorgpalivsveien.no Laila mobil: 900 82 285 Nina mobil: 958 36 011

VELKOMMEN