Ukategorisert

Velkommen

Tilbud mens Corona viruset herjer

DU ER IKKE ALENE

Felles fjernhealing

En felles healing foregår i en kollektiv energi, og er spesielt virkningsfull. Noen føler varme, kulde, trykk i hodet, sinnsro, avslappet, stress som slipper, mer energi og bedre søvn bare for å nevne noe. Vi som gir healing er: Nina Torp i Oslo, Laila Strand Bugge i Stokke og Randi Torjussen i Kristiansand.

Finn en plass hvor du føler det er godt å være/sitte/ligge. Slapp av så godt du klarer og la tanker, følelser, opplevelser komme og gå. Vi holder på i ca. 30 min. 

Hver tirsdag og fredag kl.20

Pris: Gratis

Registrering via Facebook: https://www.facebook.com/omsorgpalivsveien/

 

Et tilbud til barn i Vestfold

Det er ikke bare oss voksne som sliter i disse dager. Dette går også inn på barn. Barn som plukker opp foreldrenes og venners frykt. Dyrevenn Vestfold har mange katter som barn kan komme å hilse på.  Det er mye healing i dyr, og for de som ikke har dyr hjemme, kan dette være et alternativ. Her er det som står på Facebook siden deres: «Inntil videre er Miabua kun åpen for besøk etter avtale. Telefon 453 82 272 og chat er alltid åpen!» https://www.facebook.com/Dyrevenn.Vestfold/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *